PAS neemt afscheid van icoon

P1050122

PAS neemt afscheid van een “icoon”
Na ruim zeventien jaar voor de PAS gewerkt te hebben, heeft Sedney Fedries besloten zijn blikveld te verruimen en de PAS te verruilen voor een andere werkgever. Iedereen die Sedney kent, zal begrijpen dat dit een fikse aderlating is voor de PAS. Gelukkig heeft de PAS altijd waarde gehecht aan goed werkoverleg en (interne) samenwerking, zodat we ondanks Sedney’s vertrek kunnen blijven profiteren van zijn kennis en ervaring. Tijdens onze kerstbijeenkomst vorig jaar hebben we afscheid van hem genomen.
Bij zijn afscheid sprak hij dank uit aan zijn collega’s én aan alle mensen in het veld met wie en voor wie hij al die jaren heeft mogen werken. Hij gaf aan altijd met plezier bij de PAS gewerkt te hebben en veel te hebben geleerd. Als onervaren jongeling van 22 jaar kwam hij bij ons aan en nu verlaat hij ons: ouder, wijzer en zelfs een paar kilootjes zwaarder .
Sedney, dank je wel voor je inzet, je vrolijke lach, je wijze en kritische woorden, je collegialiteit en vriendschap. We zullen je missen maar wensen je het allerbeste voor de toekomst!